Camper / Mobilhome Bestickering

Bestickering

Geef uw camper een fris uiterlijk met nieuwe bestickering

Heeft u uw camper al een aantal jaren in uw bezit? Of heeft u onlangs een tweedehands camper gekocht en kan de buitenkant wel een restyling gebruiken? Dat kan op een eenvoudige manier gerealiseerd worden met camper bestickering. Dit is niet alleen geschikt voor de camper waar u mee op vakantie gaat, maar voor iedere mobilhome die u een vrolijke, frisse uitstraling wilt geven of waar u een logo of andere specifieke afbeelding op wilt zetten.

Een complete metamorfose van uw mobilhome

Met mobilhome bestickering kunt u de camper een uiterlijk geven dat helemaal aansluit bij uw wensen. Deze bestickering kunt u op elk gewenst moment laten aanbrengen. Dus net na aankoop, na jarenlang gebruik of om oneffenheden aan de lak weg te werken. Deze bestickering kan zo uitgebreid of zo eenvoudig zijn als u zelf wenst, van een simpele nieuwe striping tot een complete full colour wrap. Doordat u zoveel keuze heeft, kunt u uw camper maar ook de caravan een hele eigen identiteit geven.

Bestickering van uw camper door ervaren vakmensen

Het bestickeren van een mobilhome is een nauwkeurig werk. Want u wilt natuurlijk kunnen rekenen op een striping of wrap die naadloos en zonder luchtbubbels op het chassis van de camper is aangebracht. Voor vakkundige bestickering kunt u terecht bij Rotec Camper en Caravan Service. Onze deskundige medewerkers hebben niet alleen verstand van het bestickeren, ze weten alles over onderhoud en reparatie van campers. Welk type camper u ook heeft, u kunt ervan uitgaan dat uw camper in bekwame handen is tijdens het bestickeren.

Ieder ontwerp voor binnen- en buitenbestickering

Niet alleen de gedateerde striping van de caravan of camper kan vervangen worden door een hedendaags design in moderne, frisse kleuren. Ook als u de camper gebruikt voor zakelijke doeleinden, bijvoorbeeld als vervoermiddel voor uw bandleden of als u met het sportteam een weekend weg bent, kunt u bestickering krijgen die helemaal aansluit bij het soort gebruik. U kiest dan voor een wrap met de naam van uw band erop of u heeft een striping in de kleuren van het sportteam. Voor de bestickering zijn er standaard ontwerpen. Maar u bent ook vrij om een eigen idee in te brengen en een echte blikvanger van uw ontwerp te maken. Samen met het ontwerpteam kunt u helemaal zelf bepalen hoe uw complete stickerwrap eruit komt te zien. Is dat een full colour foto of een geheel eigen ontwerp? U kunt tevens kiezen voor een reclame-uiting in de vorm van een bedrijfslogo of een slogan. Op basis van uw budget en uw wensen wordt het ontwerp eerst digitaal uitgewerkt zodat u direct een beeld heeft bij het uiteindelijke resultaat.

Restyling van het interieur van uw camper

Ook de binnenkant van de camper of caravan kan soms een nieuw uiterlijk gebruiken. Hiervoor is er speciaal 3m Dinoc interieurfolie. Met deze folie geeft u een heel ander aanzicht aan de gladde oppervlaktes van het interieur. De folie is verkrijgbaar in verschillende varianten. U kunt kiezen uit een warm houtpatroon met de kleur van eikenhout of walnoothout, maar ook voor een modernere versie met een betonlook of zelfs een patroon van linnen. U heeft niet alleen een bestickering die er heel mooi uitziet, het voelt ook nog eens echt aan dankzij de structuur van hout, steen en stof op de diverse soorten bestickering.

Bestickering na schade aan het mobilhome

Schade aan het mobilhome kunt u eenvoudig oplopen. Zeker als u regelmatig op een overnachtingsplaats verblijft waar de bomen laaghangende takken hebben. Er ontstaat tijdens het parkeren op deze manier soms schade aan de lak of wellicht ook aan de originele bestickering. Om ervoor te zorgen dat de camper er weer als nieuw uit gaat zien, brengt u de camper naar Rotec Camper en Caravan service voor reparatie van de bestickering. U heeft 100% garantie dat de bestickering van de camper weer in originele staat hersteld zal worden. Overweegt u om bestickering als preventief middel tegen hagel of steenslag aan te laten brengen? Het kan zijn dat u een lichte mate van bescherming heeft, maar in principe is de bestickering daar niet voor bedoeld.

Hoe lang blijft nieuwe bestickering zitten?

Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van de stickers waar Rotec Camper en Caravan Service mee werkt, kunt u ervan uitgaan dat uw bestickering jarenlang blijft zitten. Uiteraard dient u hierbij wel een aantal zaken in acht te nemen, zeker als het gaat om onderhoud. Het schoonspuiten van uw camper, en dan met name het bestickerde deel, met een hogedrukreiniger wordt niet aanbevolen. In principe kan de wrap, afhankelijk van het gebruikte type sticker, wel tegen reiniging in de wasstraat. Toch blijft het goed om ook hier zorgvuldig mee om te gaan omdat ook in de wasstraat met agressieve zeepsoorten gewerkt wordt, die niet altijd de levensduur van de bestickering ten goede komen. Het meest verstandig is dus om uw mobilhome met de hand te wassen en af te spoelen.

Garantie op 100% klanttevredenheid

Bij Rotec Camper en Caravan Service werken wij met stickers van bekende merken zoals 3m, Avery en Oracal. Onze medewerkers zijn goed opgeleid zodat ze vakkundig werk leveren met garantie op 100% klanttevredenheid. Dat geldt voor de vormgevers die u helpen om uw idee helemaal uit te werken zodat het uiteindelijke resultaat helemaal aansluit bij uw wensen. Ook de monteurs zijn ervaren en weten precies hoe zij de speciale stickerfolies moeten aanbrengen zodat deze jarenlang mooi blijven zitten. Wij werken voor de Nederlandse en Belgische markt.
Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een opvallende of stijlvolle bestickering van uw camper voor uw bedrijf, sportteam of mobilhome als vakantieverblijf? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Camper Bestickering. Of vraag vrijblijvend een offerte voor een ontwerp aan. U ontvangt binnen een werkdag een reactie.